22 June 2015

Fried Mozzerella Cheese Stick

ပါဝင္ပစၥည္း
******
Mozzerella Cheese - ၂၀၀ ဂရမ္
ၾကက္ဥ - တစ္လံုး
ဂ်ံဳမႈန္႔ - ၅၀ဂရမ္
ေပါင္မုန္႔ေျခာက္ - တစ္ပန္းကန္
Dry Rosemary  - တစ္ဇြန္း
ျပဳလုပ္နည္း
******
(၁) Cheese ကို အေခ်ာင္းေလးလွီးျဖတ္ထားပါ။
(၂)ပန္းကန္တြင္ဂ်ံဳမႈန္႔ထည့္ၿပီးcheese မ်ားကိုဂ်ံဳမႈန္႔လူးေပးပါ။
(၃)ၾကက္ဥတလံုးကိုေခါက္ၿပီးဂ်ံဳမႈန္႔လူးထားေသာခ်ိစ္ေခ်ာင္းေလးမ်ားကိုၾကက္ဥတြင္နွစ္ပါ။
(၄)ေပါင္မုန္႔ေျခာက္ကို Rosemary နွင့္ေရာထားပါ။
(၅)ၾကက္ဥနွစ္ၿပီးသားခ်ိစ္ေခ်ာင္းမ်ားကိုေပါင္မုန္႔ေျခာက္ျဖင့္ေနရာနွံ႔ေအာင္ကပ္ေပးၿပီးပန္းကန္တြင္စီထည့္ကာ ေရခဲေသတၱာအခဲထပ္တြင္ တစ္နာရီခန္႔ထားပါ။ေပါင္မုန္႔ေျခာက္ထူထူကပ္လိုပါကၾကက္ဥတြင္ထပ္နစ္ၿပီးေပါင္မုန္ေျခာက္ထပ္ကပ္ေပးပါ။
(၆)ဆီအိုးအသင့္တည္ထားၿပီး ဆီပူပါကေရခဲေသတၲာမွ ထုတ္ ယူၿပီး ဆီပူပူတြင္တစ္မိနစ္ခြဲခ့္ခ်ေၾကာ္ၿပီးအေရာင္ရပါကဆယ္ယူကာနွစ္သက္ရာေဆာ့ျဖင့္ပူပူေႏြးေႏြးသံုးေဆာင္ ႏုိင္ပါၿပီ။

No comments:

Post a Comment

ၾကက္သားလံုးဟင္း (စူၾကည္း)

စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...