အာလူးကပ္တလိတ္ပံုစံကုိ အတြင္းမွာခ်ိိစ္ထ့ဲၿပီးေၾကာ္ထားတာပါ။
ပါဝင္ပစၥည္း
အာလူး - ၂၅က်ပ္သား
ဆား - တဇြန္း
ဟင္းခပ္မႈန္႔ - တစ္ဇြန္း
ေျပာင္းဖူးမႈန္႔ - ၂ဇြန္း
ဂ်င္းၾကက္သြန္ျဖဴ -အနည္းငယ္
ၾကက္ဥ - တလံုး
ငရုပ္ေကာင္း - အနည္းငယ္
Mozzarella cheese - တစ္ခြက္
ေပါင္မႈန္႔ေျခာက္- ကပ္ရန္
ျပဳလုပ္နည္း
******
အာလူးကိုျပဳတ္ၿပီးအခြံခြာ၍ေျခထားပါ။ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားမွ ခ်ိစ္နွင့္ေပါင္မုန္႔ေျခာက္မွအပအားလံုးထည့္ၿပီးပ်စ္ခဲလာေအာင္ေမြၿပီးေရခဲေသတၱာတြင္အေအးခံထားပါ။ၿပီးလ်ွင္နွစ္သက္ရာအ႐ြယ္အလံုးလံုးၿပီးခ်ိစ္အစာသြပ္ပါ။ပန္းကန္တခုတြင္ေပါင္မုန္႔ေျခာက္ထည့္ထားၿပီးအစာသြပ္ၿပီးသားအာလူးကိုကပ္ၿပီးဆီပူပူတြင္အေရာင္ရသည္ထိေၾကာ္ပါ။ေ႐ႊဝါေရာင္ရပါကဆယ္ယူကာပူပူေႏြေႏြးသံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။
အခ်က္အျပဳတ္ဝါသနာရွင္မ်ားအတြက္မိမိတတ္က်ြမ္းသမ်ွေလးမ်ားေဝမ်ွေပးရာ Blog ေလးျဖစ္ပါတယ္
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ၾကက္သားလံုးဟင္း (စူၾကည္း)
စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...

-
Chinese Steamed Buns ေပါက္စီလုပ္နည္းမ်ားစြာရွိၿပီးတေယာက္နဲ႔တေယာက္လုပ္နည္းမ်ားကြဲျပားၾကပါတယ္ဘယ္လုပ္နည္းနဲ႔လုပ္လုပ္ေပါက္စီမွာအစအလယ္အဆံုး...
-
ပဲငပိကိုပံုစံအမ်ိဳးမ်ိဳးနဲ႔ေနရာေဒသအသီးသီးမွာဝယ္ယူရ႐ွိႏိုင္ပါတယ္။ကိုးရီးယား၊ဂ်ပန္၊တ႐ုတ္ႏိုင္ငံ မ်ားမွျပဳလုပ္ထားသည္မ်ား႐ွိပါတယ္။အရသာကြဲျပားမ...
-
႐ွမ္းျပည္အစားအစာျဖစ္တဲ့ငွက္ေပ်ာဖူးခ်ဥ္လုပ္ၾကည့္ဖို႔အၾကံေပးတဲ့ေတာင္ႀကီးကညီမယြန္းဖူးဖူးကိုေက်းဇူးတင္ပါတယ္။သတ္သတ္လြတ္လည္းျဖစ္ၿပီးဆန္နီေလးနဲ႔ခ...
No comments:
Post a Comment