Egg Roll
ၾကက္ဥ ေလးလံုးကို ေခါက္ၿပီး ႏြားနို႔ မုန္လာ ဥနီ ၾကက္သြန္မိတ္ ဆား ငရုပ္ ေကာင္း ဟင္းခတ္ မႈန္႔ တုိ႔ကို ထည့္ ၿပီး ေမြ ေပးပါ
အိုးမကပ္ေသာ ဒယ္ တြင္ ဆီ အ နည္း ငယ္ ထည့့္ၿပီး ၾကက္ဥကို ဇြန္းျဖင့္ တဇြန္းခပ္ထည့္ၿပီး မ်က္နွာ ျပင္ ညီေအာင္ အိုးကို လွည့္ ေပးပါေအာက္ ေျခ ဘက္ က်က္လာ လ်င္ အနားတဖက္ မွ အစ ကို ယူ ၍လိပ္ ေပးပါလိပ္ထားေသာ ၾကက္ဥကို ဒယ္ အိုးေဘးတဖက္တြင္ကပ္ၿပီး ၾကက္ဥ အရည္ ေနာက္တဇြန္းခပ္ တည့္ပါ က်က္လ်ွင္ အ ေစာ က လိပ္ထားေသာ ၾကက္ဥလိပ္ဘက္မွ စၿပီးျပန္ လိပ္လာပါ ဆက္ၿပီး ၾကက္ဥ ရည္ ကုန္ တဲ့ ထိ လုပ္ သြားပါ က ပံု ပါ အတိုင္း အလိပ္ လိုက္ ရပါ့မယ္
အလိပ္ လိုက္ အ ေရာင္ ရ လာ လွ်င္ အျပင္ ထုတ္ ၿပီး အ ေအး ခံက အ ကြင္း လိုက္ လွီးၿပီးသံုး ေဆာင္ နိုင္ပါၿပီ ။
အခ်က္အျပဳတ္ဝါသနာရွင္မ်ားအတြက္မိမိတတ္က်ြမ္းသမ်ွေလးမ်ားေဝမ်ွေပးရာ Blog ေလးျဖစ္ပါတယ္
11 June 2015
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ၾကက္သားလံုးဟင္း (စူၾကည္း)
စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...

-
Chinese Steamed Buns ေပါက္စီလုပ္နည္းမ်ားစြာရွိၿပီးတေယာက္နဲ႔တေယာက္လုပ္နည္းမ်ားကြဲျပားၾကပါတယ္ဘယ္လုပ္နည္းနဲ႔လုပ္လုပ္ေပါက္စီမွာအစအလယ္အဆံုး...
-
ပဲငပိကိုပံုစံအမ်ိဳးမ်ိဳးနဲ႔ေနရာေဒသအသီးသီးမွာဝယ္ယူရ႐ွိႏိုင္ပါတယ္။ကိုးရီးယား၊ဂ်ပန္၊တ႐ုတ္ႏိုင္ငံ မ်ားမွျပဳလုပ္ထားသည္မ်ား႐ွိပါတယ္။အရသာကြဲျပားမ...
-
႐ွမ္းျပည္အစားအစာျဖစ္တဲ့ငွက္ေပ်ာဖူးခ်ဥ္လုပ္ၾကည့္ဖို႔အၾကံေပးတဲ့ေတာင္ႀကီးကညီမယြန္းဖူးဖူးကိုေက်းဇူးတင္ပါတယ္။သတ္သတ္လြတ္လည္းျဖစ္ၿပီးဆန္နီေလးနဲ႔ခ...
No comments:
Post a Comment