ပါဝင္ပစၥည္း
******
ၾကက္ေတာင္ပံ - တစ္ကီလို (ဆယ္ေခ်ာင္း )
ဆား - ၆ ဂရမ္
ၾကက္သားမႈန္႔ - ၆ ဂရမ္
ၾကက္သြန္ျဖဴမႈန္႔ - ၁ ဂရမ္
ငရုပ္ေကာင္းအျဖဴ - ၃ ဂရမ္
ေျပာင္းဖူးမႈန္႔ - ၃ ဂရမ္
ဆီ - ၂၀ ဂရမ္
ေၾကာ္ရန္ဆီ - လိုသေလာက္
ၾကက္ေတာင္ပံကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီးပါဝင္ပစၥည္းမ်ားအားလံုးထည့့္ကာသမေအာင္ေမြေပးပါ။ၾကက္ေတာင္ပံကို၃နာရီခန္႔ေရခဲေသတၲာတြင္နွပ္ထားၿပီးပါကဆီပူပူတြင္ေ႐ႊဝါေရာင္ရေအာင္ေၾကာ္ၿပီးနွစ္သက္ရာေဆာ့ျဖင့္တြဲဖက္သံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။
No comments:
Post a Comment