21 June 2015

ၾကက္​​ေတာင္​ပံ​ေၾကာ္​


Fried Chichen Wing
ပါဝင္ပစၥည္း
******
ၾကက္ေတာင္ပံ - တစ္ကီလို (ဆယ္ေခ်ာင္း )
ဆား - ၆ ဂရမ္
ၾကက္သားမႈန္႔ - ၆ ဂရမ္
ၾကက္သြန္ျဖဴမႈန္႔ - ၁ ဂရမ္
ငရုပ္ေကာင္းအျဖဴ - ၃ ဂရမ္
ေျပာင္းဖူးမႈန္႔ - ၃ ဂရမ္
ဆီ - ၂၀ ဂရမ္
ေၾကာ္ရန္ဆီ - လိုသေလာက္
ၾကက္ေတာင္ပံကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီးပါဝင္ပစၥည္းမ်ားအားလံုးထည့့္ကာသမေအာင္ေမြေပးပါ။ၾကက္ေတာင္ပံကို၃နာရီခန္႔ေရခဲေသတၲာတြင္နွပ္ထားၿပီးပါကဆီပူပူတြင္ေ႐ႊဝါေရာင္ရေအာင္ေၾကာ္ၿပီးနွစ္သက္ရာေဆာ့ျဖင့္တြဲဖက္သံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။

No comments:

Post a Comment

ၾကက္သားလံုးဟင္း (စူၾကည္း)

စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...