ငါးဖယ္ကို ဆား၊ ဟင္းခတ္ မႈန္႔ ၊သာကူမႈန္႔၊ ၾကက္သြန္မိတ္ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တို႔ျဖင့္ နွယ္ထားပါ
အီၾကာေကြးကို ၂လက္မ ခန္႔ အရွည္ ျဖတ္ၿပီးအလယ္မွ ခြဲထားပါ
နွပ္ ထားေသာ ငါးဖယ္ကို ပလပ္စတစ္ အိတ္တခု တြင္ ထည့္ ၿပီး ေဒါင့္ကို ေဖာက္ၿပီး ခြဲထားေသာ အီၾကာေကြးအတြင္းသို႔ ညစ္ထည့္ၿပီး ခြဲထားေသာအျခမ္းမွစ၍ ဆီပူတြင္တမိနစ္ခန္႔ နွစ္ဘက္လွန္၍ ခ်ေၾကာ္ပါ
အေရာင္ ရက ဆယ္ယူၿပီးေထာင္၍ဆီစစ္ကာ အ ေအးခံၿပီး chilli sauce နွင့္ Mayonaise တို႔ျဖင့္ တြဲဖက္သံုးေဆာင္ နိုင္ပါသည္။။
အခ်က္အျပဳတ္ဝါသနာရွင္မ်ားအတြက္မိမိတတ္က်ြမ္းသမ်ွေလးမ်ားေဝမ်ွေပးရာ Blog ေလးျဖစ္ပါတယ္
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ၾကက္သားလံုးဟင္း (စူၾကည္း)
စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...

-
Chinese Steamed Buns ေပါက္စီလုပ္နည္းမ်ားစြာရွိၿပီးတေယာက္နဲ႔တေယာက္လုပ္နည္းမ်ားကြဲျပားၾကပါတယ္ဘယ္လုပ္နည္းနဲ႔လုပ္လုပ္ေပါက္စီမွာအစအလယ္အဆံုး...
-
ပဲငပိကိုပံုစံအမ်ိဳးမ်ိဳးနဲ႔ေနရာေဒသအသီးသီးမွာဝယ္ယူရ႐ွိႏိုင္ပါတယ္။ကိုးရီးယား၊ဂ်ပန္၊တ႐ုတ္ႏိုင္ငံ မ်ားမွျပဳလုပ္ထားသည္မ်ား႐ွိပါတယ္။အရသာကြဲျပားမ...
-
႐ွမ္းျပည္အစားအစာျဖစ္တဲ့ငွက္ေပ်ာဖူးခ်ဥ္လုပ္ၾကည့္ဖို႔အၾကံေပးတဲ့ေတာင္ႀကီးကညီမယြန္းဖူးဖူးကိုေက်းဇူးတင္ပါတယ္။သတ္သတ္လြတ္လည္းျဖစ္ၿပီးဆန္နီေလးနဲ႔ခ...
No comments:
Post a Comment