7 June 2015

သလဲသီးယို



Pomegranates Jam

သလဲသီးJuice - တစ္ခြက္
သၾကား - တစ္ခြက္
သံပုရာသီး - တစ္လံုး
သလဲသီးေစ့  - ခြက္တဝက္
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားအားလံုးကို အိုးတခုတြင္ထည့္ၿပီးမီးေအးေအးျဖင့္ ၁၅မိန္ခန္႔က်ိဳၿပီးပ်စ္လာပါကအေအးခံကာမိမိနွစ္သက္ရာ မုန္႔ျဖင့္တြဲဖက္သံုးေဆာင္ ႏိုင္ပါၿပီ ။

No comments:

Post a Comment

ၾကက္သားလံုးဟင္း (စူၾကည္း)

စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...