သလဲသီးJuice - တစ္ခြက္
သၾကား - တစ္ခြက္
သံပုရာသီး - တစ္လံုး
သလဲသီးေစ့ - ခြက္တဝက္
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားအားလံုးကို အိုးတခုတြင္ထည့္ၿပီးမီးေအးေအးျဖင့္ ၁၅မိန္ခန္႔က်ိဳၿပီးပ်စ္လာပါကအေအးခံကာမိမိနွစ္သက္ရာ မုန္႔ျဖင့္တြဲဖက္သံုးေဆာင္ ႏိုင္ပါၿပီ ။
အခ်က္အျပဳတ္ဝါသနာရွင္မ်ားအတြက္မိမိတတ္က်ြမ္းသမ်ွေလးမ်ားေဝမ်ွေပးရာ Blog ေလးျဖစ္ပါတယ္
စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...
No comments:
Post a Comment