ပူအိုက္တဲ့ရာသီအညာေဒသမွာေတာ့မန္
ပါဝင္ပစၥည္း
********
မန္က်ည္းမွည့္ - ၄၀၀ ဂရမ္
ဆား - တစ္ဇြန္း စားပြဲဇြန္း
ထန္းလ်က္ - ၈၀၀ ဂရမ္
ေက်ာက္ေက်ာအမဲ (Grass Jelly )-တစ္ကီလို
သံပုရာသီး - ႏွစ္လံုး
ျပင္ဆင္ျပဳလုပ္ပံု
***********
1.ဦးစြာမန္က်ည္းမွၫ့္ကိုေရေႏြး
2.ထန္းလ်က္ကိုေရတလီခန္႔ထည့္ၿပီး
3.မန္က်ည္းမွည့္ပြလာပါကအႏွစ္တို
4.ေက်ာက္ေက်ာအမဲကိုေသးေသးစိတ္သို႔မဟုတ္အမ်ွင္ျခစ္ထားပါ၊
5.အားလံုးအသင့္ျဖစ္ပါကအိုးႀကီးႀ
6.ေရသန္႔ေရခဲေရထည့္ၿပီးလိုသလိုခ်ိဳ
.........
Sofia
http://sofiafoodparadise.blogs
No comments:
Post a Comment