30 May 2015

Stawberry Calamasi Juice

စေတာ္ဘယ္ရီေရခဲကိုအရင္ျပဳလုပ္ရပါ့မယ္။
သၾကား- တခြက္
ေရ - တခြက္
စေတာ္ဘယ္ရီ - ၂ခြက္
အားလံုးေရာၿပီးအိုးတခုတြင္က်ိဳပါ။သၾကားအရည္ေပ်ာ္ပါကမီးဖိုေပၚမွခ်ၿပီးအေအးခံကာႀကိတ္စက္ျဖင့္ေၾကေအာင္ႀကိတ္ၿပီးေရခဲခြက္မ်ားထည္းေလာင္းထည့္ကာေရခဲခဲသည့္အထပ္တြင္ခဲထားပါ။
Calamansi ေဖ်ာ္ရန္အတြက္
calamasi juice -၃၀ml
သၾကားရည္ - ၃၀ml
ဆိုဒါ သို႔ ေရေအး -လိုသေလာက္
calamansi juice ေဖ်ာ္ပါ။အဝါေရာင္ရွိေသာသံပုရာသီးအေသးမ်ိဳးျဖစ္ပါတယ္။မရွိက ရိုးရိုးသံပုရာကိုသံုးနိုင္ပါတယ္။clamansi juice ၃၀ ml သၾကားေရ ၃၀ml ဆိုဒါသို႔မဟုတ္ေရျဖင့္ေဖ်ာ္ၿပီးစေတာ္ဘယ္ရီေရခဲတုံးေလးမ်ားထည့္ေပးကာသံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။

No comments:

Post a Comment

ၾကက္သားလံုးဟင္း (စူၾကည္း)

စူၾကည္းလို႔ေခၚတဲ့ပန္းေသး႐ိုးရာဟင္းေလးကရိုးရိုးေလးနဲ႔စားရတာအရသာအရမ္းရွိပါတယ္။မဂၤလာဧည့္ခံပြဲ ၊ ဧည့့္ဖိတ္၊ မိတ္ဆံုစားပြဲေတြမွာ တည္ခင္းေလ့ရွ...