လိုအပ္ေသာပစၥည္း
**********
ပုဇြန္ - ဆယ္ေကာင္
အုန္းနို႔ - တခြက္
အနီေရာင္ဟင္းခ်က္အနွစ္ - တစ္ဇြန္း စားပြဲတင္ဇြန္း
ပုဇြန္ငံျပာရည္ - တစ္ဇြန္း
သၾကား - တစ္ဇြန္း လ႓က္ဇြန္း
နာနတ္သီး - နွစ္ကြင္း
ခ်ယ္ရီခရမ္းခ်ဥ္သီး - ရွစ္လံုး
နံနံပင္ - အလွတင္ရန္
ငရုပ္သီးနီ နွစ္ေတာင့္ - အလွဆင္ရန္
သံပုရာသီး - တျခမ္း
ျပင္ဆင္ခ်က္ျပဳတ္ပံု
**********
(၁)ဦးစြာပုဇြန္ကိုေရေဆးသန္
(၄) ၿပီးလ်ွင္အုန္းနို႔ထည့္ၿပီး
(၅)အုန္းနို႔အနည္းငယ္ခမ္းၿပ
နာနတ္သီးတို႔က္ိုခ်ပါ။
(၆)ခရမ္းခ်ဥ္သီးအနည္းငယ္ႏြမ
(၇)ပုဇြန္က်က္ပါကပန္းကန္တြင
(သံုးေဆာင္မည့္အခ်ိန္မွသာသံ
No comments:
Post a Comment