Chilli Pickle
အခ်ိဳ႕ဟင္းခ်က္ရာမွာမရွိမျဖစ္လိုအပ္တဲ့ငရုတ္ခ်ဥ္ေလးဘဲျ ဖစ္ပါတယ္။သံုးတတ္သူမ်ားအဖို႔အလြယ္တကူဝယ္လို႔မရ နိုင္တဲ့ေနရာမွာကိုယ့္ဘာကိုယ္လုပ္လို႔ရေအာင္တင္ေပးလိုက္ပါတယ္။သန္႔ရွင္းၿပီးေဆးေရာင္ကင္းကင္းသံုးခ်င္တဲ့အ္ိမ္ရွင္မမ်ားအ တြက္လည္းအသံုးဝင္မယ္ထင္ပါတယ္။ခ်ဥ္စပ္ဟင္းမ်ားခ် က္ရာ တြင္အသံုးျပဳနိုင္ပါတယ္။
ပါဝင္ပစၥည္း
********
ငရုတ္သီးအနီ(အပြေတာင့္အရွည္) - ၅၀၀ ဂရမ္
(Fresh Chilli )
ဆား - တစ္ဇြန္း စားပြဲတင္
ေလလံုေသာပုလင္း - တစ္လံုး
ျပဳလုပ္နည္း
********
(၁)ငရုပ္သီးကိုေရေဆးၿပီးေရေျခာက္ေအာင္သုတ္ထားပါ။(၂)ေရေျခာက္ပါကအညႇာေခ်ြၿပီးႀကိတ္စက္ျဖင့္ႀကိတ္ပါ။
(၃)ႀကိတ္ၿပီးလ်ွင္ဆားထည့္ၿပီးသမေအာင္ေမြ၍ေလလံုေသာပုလင္းတြင္ထည့္ပါ။အဖံုးပိတ္ၿပီးေလလံုေအာင္အေပၚမွပလ ပ္စတစ္ျဖင့္ထပ္ဖံုးထားပါ။
(၄)အျပင္တြင္တစ္ပတ္ခန္႔ထားပါကစတင္ၿပီးခ်ဥ္ၿပီျဖစ္၍ေရခဲေသတၲာ တြင္ထည့္ၿပီးသိမ္းဆည္းထားနို္င္ပါၿပီ။
*** အသံုးျပဳေသာဇြန္း၊ပန္းကန္၊ႀကိ္တ္စက္၊ပုလင္းအား လံုးဆီကင္းရပါမယ္။ဆီထိမိလ်ွင္မွိုတက္တတ္ပါတယ္။
No comments:
Post a Comment